Επί τόπου καθαρισμός χαλιών και μοκετών

Bio-CarpetCare: Εξειδικευμένη φροντίδα και συντήρηση σε χαλιά – μοκέτες, με απορρύπανση και αναζωογόνηση, για να αφαιρεθούν, άμμος, τρίχες, περιττό χνούδι, αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων αλλά και μείωση ¨ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων¨ βακτηριδίων, μυκήτων, με την επιφανειοδραστική μέθοδο KlinActive, χωρίς την χρήση χημικών (GreenDecontamination).

Bio-CarpetCleaning: Βιο-καθαρισμός σε μοκέτες από τοίχο σε τοίχο, με απορρύπανση, αναζωογόνηση και ασφαλή μέθοδο πλυσίματος UtensilCare, χωρίς καθαριστικά υπολείμματα και υγρασία, για μια φυσική  λύση στην εσωτερική ρύπανση.

Ο χρόνος στεγνώματος είναι ελάχιστος, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει άμεση χρήση του χώρου.

Οι μέθοδοι ζωντανεύουν τα χρώματα, αναζωογονούν όλα τα σημεία χωρίς υπολείμματα, λεκέδες ή οσμές και είναι ασφαλείς ακόμα και για παιδιά.

Μπορείτε να δείτε τις προσφορές για τους επί τόπου καθαρισμούς ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Τί είναι τα ακάρεα;

Είναι αόρατοι μικροοργανισμοί, ζουν μέσα στα στρώματα , στα χαλιά, στις μοκέτες, στα σαλόνια κτλ.  Τρέφονται με τα απονεκρωμένα κύτταρα του ανθρώπου και θέλουν θερμό και υγρό περιβάλλον για να αναπτυχθούν. Οι εκκρίσεις της βλαβερής πρωτεΐνης που βρίσκεται στα περιττώματά τους, μαζί με τα αποσυνθεμένα μέρη τους, είναι το βασικό αίτιο αλλεργίας στην οικιακή σκόνη που όταν εισπνέονται προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα κλπ.

Για την αντιμετώπιση τους, χρειάζεται να γίνεται πολύ καλός καθαρισμός σε τακτά χρονικά διαστήματα.