Ταπητοκαθαριστήρια Γεώργιου Δρέλα

Είμαστε στην Αγία Παρασκευή στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας από το 1980, έχοντας πολυετή πείρα στον καθαρισμό όλο των ταπήτων και προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι, όπως επί τόπου καθαρισμό χαλιών- μοκετών- σαλονιών και στρωμάτων.
Παραλαμβάνουμε χαλιά από όλη την αττική , τα καθαρίζουμε  και τα φυλάμε χωρίς καμία χρέωση ή τα επιστρέφουμε  ανάλογα με την προτίμηση του πελάτη. Αναλαμβάνουμε και καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων.

Με ένα τηλεφώνημα σας θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Αλήθεια, εσείς σε ποιούς θα εμπιστευθείτε την ασφαλή φροντίδα και την υγιεινή του χώρου σας;

Η  Drelas Group μέσα από τα πρωτοποριακά προγράμματα του Green House, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αντιρρυπαντικής τεχνολογίας για μια Απόλυτα Ισορροπημένη Καθαριότητα και οικονομία με άμεσα αποτελέσματα. Όταν η ανάγκη για καθαριότητα δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά και υγείας, εμείς στην Drelas Group πιστεύουμε ότι συμβάλλουμε στο να μπορέσετε να κατανοήσετε τα μελλοντικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν αν τα χαλιά- μοκέτες παραμείνουν στα σπίτια, χωρίς τουλάχιστον να τους παρασχεθεί έστω μία στοιχειώδης απορρύπανση, χωρίς την χρήση χημικών. Πρωταρχικός μας σκοπός είναι η προσφορά ιδανικών λύσεων απορρύπανσης και καθαρισμού του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου, με απαλλαγμένα χαλιά- μοκέτες, σαλόνια, στρώματα από τα “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”.